UN PASSEIG PER LA HISTÒRIA DEL CLUB TENNIS MONTBUI...

A principis de 1994, un grup d'amics aficionats a l'esport del tennis, que temps enrere havien organitzat i jugat campionats entre ells, van plantejar-se crear un club de tennis a Montbui. Així, al març de 1994 i reunits en assemblea, es va conformar una junta directiva que presidiria el nou Club Tennis Montbui.

Pista de Tennis a Can Passanals

Ja des d'un començament, els integrants de la junta van iniciar gestions amb l'Ajuntament de Montbui per tal d'obtenir instal·lacions que permetessin la pràctica de l'esport. L'Ajuntament va considerar interessant la iniciativa, però en aquell moment contruir pistes de tennis es tractava d'un projecte inviable degut a l'elevat cost econòmic associat. Malgrat això, l'Ajuntament sí va fer possible l'adaptació per a la pràctica del tennis de la pista del complex poliesportiu de Can Passanals (foto >>).

Durant l'any 1995, el Club Tennis Montbui va disposar d'un número determinat d'hores a la setmana per a la pràctica del tennis a Can Passanals. Això va permetre la disputa de diversos campionats, així com impartir classes de tennis totalment gratuïtes, amb l'objectiu de promocionar aquest esport en el municipi.

Fruit de l'èxit de les activitats que es van dur a terme, el Club va créixer considerablement en nombre de socis, desbordant les previsions fins i tot dels més optimistes. Va ser aleshores quan el Club i l'Ajuntament van reprendre l'inicial projecte per tal de construir un complex tennístic a Montbui. Després de llargues negociacions i gràcies a l'ajuda subministrada per la Diputació de Barcelona i a l'aportació econòmica realitzada pel mateix Club, finalment el projecte es va poder fer realitat, inaugurant-se, així, el 7 de Desembre de 1997 les pistes municipals de tennis de Montbui.

Inauguració pistes de tennis

Des d'aleshores el Club Tennis Montbui ha experimentat una línia de creixement continu. Pel que fa a la infraestructura, si en 1997 naixia el complex tennístic amb 2 pistes de tennis, l'any 2000 es va construir la tercera pista i al 2002 es va inaugurar la quarta pista. Més tard, al 2009, es va inaugurar el local social.

També en l'aspecte social s'han experimentat canvis considerables, i si l'any 1994 es partia amb 25 socis, actualment es compta amb més de 200 socis i una Escola de Tennis formada per més de 200 jugadors de totes les edats.